Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Kalk kan de levensduur van uw apparaten verkorten. Met de scherpe waterontharder actie van ASN Installaties kunt u nu voordelig kalkaanslag te lijf gaan! Zo geniet u van de vele voordelen van zacht water, maar zonder hoge kosten. Door de innovatieve (digitale) techniek van de NorthStar waterontharder, blijven uw verbruikskosten laag. Met onze voordelige waterontharder actie heeft u al vanaf € 1750,- zo’n hoogwaardige waterontharder in huis! Wilt u naast zacht water, ook genieten van een goed functionerende verwarming en heerlijk warm water? Bekijk dan niet alleen onze waterontharders, maar ook onze cv-ketels!

Waterontharder actie voordelen

U geniet met onze waterontharder actie van de vele voordelen van kalkarm of zacht water. Zo heeft u geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen. Ook in apparaten zoals uw wasmachine zal kalk verdwijnen en niet meer terugkomen door onze waterontharder. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw apparatuur. Daarnaast gaan ook kleding, handdoeken en ander textiel langer mee en behouden hun kleur. Door de afwezigheid van kalk bespaart u ook op de kosten van zeep- en schoonmaakmiddelen. U heeft gemiddeld 50 tot 75% minder reinigingsproducten nodig! Met de waterontharder actie van ASN Installaties profiteert u nu voordelig van al deze voordelen!

 • Actieprijs inclusief installatie
 • Actieprijs inclusief btw
 • Kalkaanslag verdwijnt
 • Apparatuur gaat langer mee

Waterontharder actie voorwaarden

Op onze scherpe waterontharder actie zijn specifieke voorwaarden van toepassing. De actieprijs is inclusief standaard installatie. Als u verder dan 30 kilometer van Dokkum woont, rekenen wij € 2,00 per extra gereden kilometer. Al onze prijzen zijn inclusief btw. Het is mogelijk om het waterontharder-pakket inclusief en exclusief montage af te nemen. In dat laatste geval worden er bij de bezorging transportkosten in rekening gebracht. Voor montage op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Wilt u meer informatie over deze toeslag of onze waterontharder actie voorwaarden? Neem dan gerust contact met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Waterontharder actie en installatie

Als u bij ASN Installaties gebruikmaakt van de waterontharder actie en installatie, komen wij de hoogwaardige NorthStar waterontharder zo snel mogelijk bij u installeren. Onze ervaren medewerkers gaan pas weg als ze zeker weten dat alles optimaal werkt. Als u kiest voor onze scherpe actie, zorgen wij voor een standaard installatie van uw ontharder. Hiervoor is het belangrijk dat de waterontharder binnen een straal van 1 meter van een stopcontact gemonteerd kan worden. Bij onze waterontharder actie en installatie is het volgende inbegrepen:

 • 3 jaar garantie
 • 50 kilo zout
 • 4 x Kniekoppeling knel 22 x 22 mm
 • 2 x Overgangskoppeling knel 22 x 3/4″ con.bt
 • 3 m rode buis Sanco 22 x 1,1 mm
 • 1 x PVC T-stuk 45 gr. grijs 3 x lijmmof 40 mm
 • 1 x PVC bocht 45 gr. grijs 2 x lijmmof 40 mm
 • 1 x PVC afvoerbuis grijs 40 x 33,6 mm lengte à 5 m
 • 2 x PVC zadel grijs 40 mm

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend