Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Warmtepomp kopen

Denkt u erover na om een warmtepomp te gaan kopen? We kunnen ons voorstellen dat u dankzij de energiecrisis op zoek bent naar duurzamere oplossingen voor het opwekken van energie en warmte. Bij ASN installaties bent u voor deze service en onderhoud aan het juiste adres! U kunt zowel als zakelijke klant en als particulier een beroep op ons doen. Een warmtepomp kopen is een van de opties om te verduurzamen als het gaat om het opwekken van energie in uw woning of bedrijfspand. We helpen u graag bij het kiezen van een oplossing voor duurzame energie die het beste bij u past!

Warmtepomp hybride kopen

Een warmtepomp kunt u als hybride variant kopen, maar ook als volledig elektrische pomp. Een warmtepomp is een systeem dat u kunt vergelijken met de werking van een koelkast, alleen dan net omgekeerd. In plaats van dat deze installatie warmte afvoert, trekt deze warmte van buiten naar binnen aan. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de grond of uit het grondwater. Dit doet hij door gebruik te maken van een stroomvoorziening. Deze kost overigens veel minder stroom dan wanneer u elektrisch gaat verwarmen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voordat u een warmtepomp die hybride is gaat kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee!

Hoe werkt een warmtepomp?

Warmtepomp All Electric kopen

Bij ASN installaties heeft u de keuze om een warmtepomp All Electric te kopen of een hybride warmtepomp. Met een All Electric warmtepomp krijgt u een 3 in 1 pomp. Deze kan namelijk verwarmen, koelen en voorziet uw huishouden van warm water. Deze warmtepomp is heel energiezuinig doordat hij nier meer dan een vijfde deel elektriciteit verbruikt. Een warmtepomp is daardoor vijf keer zo efficiënt in vergelijking tot een cv installatie. Wanneer u een warmtepomp All Electric bij ASN installaties gaat kopen, weet u zeker dat de installatie keurig verzorgd wordt door onze ervaren deskundigen. Informeer ook zeker naar de mogelijkheden voor de beschikbare subsidies!

 

Warmtepomp kopen en installeren

Overweegt u inmiddels om een warmtepomp te kopen en te laten installeren door ASN Installaties? Dat kunnen we heel goed begrijpen! U zult uzelf een hele hoge energierekening besparen en bovendien geldt er een subsidie voor de installatie van een warmtepomp. Een bijkomend voordeel is dat de hybride warmtepomp voor bijna alle woningen geschikt is. Bij deze soort warmtepomp die u kunt kopen en laten installeren door ASN Installaties is het niet nodig om een grondboring te laten uitvoeren. Bespaar 50% tot 70% op uw gasrekening en laat een warmtepomp in uw bedrijfspand of woning plaatsen!

De voordelen van een warmtepomp voor u in Friesland in het kort:

  • Minder CO₂-uitstoot
  • Verwarmen en verkoelen zonder gas
  • Duurzaam alternatief
  • Subsidiemogelijkheden

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een duurzame warmteopwekker. Het systeem van deze installatie is vergelijkbaar met dat van een koelkast. Bij een koelkast is het zo dat de warme lucht naar buiten wordt getrokken. Een warmtepomp daarentegen haalt de natuurlijke warmte van buiten.

Welke warmtepomp kopen?

Bij ASN Installaties heeft u de keuze uit meerdere soorten warmtepompen, dat zijn onder andere een hybride warmtepomp en een Alle Electric warmtepomp. Beide hebben ze zo hun eigen voordelen, neem contact op met ASN Installaties om te bespreken welke optie het geschiktst is voor uw situatie.

Waar warmtepomp kopen?

Voor een betrouwbaar adres om een warmtepomp te kopen, bent u bij ASN Installaties op de juiste plek! Onze experts vertellen u graag over de werking en voordelen van een warmtepomp. Bent u overtuigd over de voordelen. Dan verzorgen onze deskundigen met vol genoegen de installatie van uw nieuwe warmtepomp!

Waarom warmtepomp van ASN Installaties?

Bij een adres zoals ASN Installaties weet u zeker dat u voorzien wordt van een deskundig geplaatste installatie. De kennis, kunde en ervaring van onze specialisten is erg hoog. Daarom kunnen we u zo goed als mogelijk van dienst zijn met het installeren van een warmtepomp!

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend