Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Bent u benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen? Bij ASN Installaties voorzien we u graag van uitgebreide informatie. Zo is een groot voordeel natuurlijk de duurzame energie die u opwekt met zonnepanelen. Een ander voordeel is de besparing op uw stroomkosten. De zonnepanelen zijn een investering. De terugverdientijd van zonnepanelen is ongeveer 10 jaar en daarna zullen ze u geld gaan opbrengen. Door de vele voordelen van zonnepanelen is het zeker een aantrekkelijke keuze!

Voordelen zonnepanelen voor bedrijven

Zeker financieel gezien zijn er voordelen van zonnepanelen voor bedrijven. Als u als ondernemer ingeschreven staat bij de Belastingdienst, kunt u BTW voor de aanschaf van de panelen terugkrijgen. Daarnaast zijn zonnepanelen een milieubewuste keuze. Verder bespaart uw bedrijf op de energiekosten door zonnepanelen te gebruiken. Wilt u graag weten wat andere voordelen van zonnepanelen zijn voor bedrijven? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs!

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Financiële voordelen zonnepanelen

Als u kijkt naar het verschil in uw energierekening zijn er zeker financiële voordelen van zonnepanelen. Afhankelijk van het aantal panelen u heeft, bespaart u zo honderden euro’s per jaar op uw energiekosten. Het is zeer waarschijnlijk dat stroom in prijs zal stijgen in de komende jaren. Daarom is het lastig om het zonnepanelen rendement te berekenen. Vraag gerust een offerte aan en ontdek de financiële voordelen van zonnepanelen!

Meer informatie over zonnepanelen op zakelijk gebied >

Voordelen zonnepanelen milieu

Duurzame energie is één van de voordelen van zonnepanelen voor het milieu. De CO²-uitstoot wordt verminderd en daarmee gaat u klimaatverandering tegen. Met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals olie, gas en kolen. Hoe meer zonnepanelen u heeft, hoe meer u zelf in uw energie kunt voorzien. Wilt u alle voordelen weten van zonnepanelen op het milieu? Wij komen graag bij u langs met deskundig advies!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend