Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Vacature Servicetechnicus Installatietechniek (m/v)

Ben jij op zoek naar een uitdagende, nieuwe baan?

Deel jij onze passie voor techniek? ASN is een hecht team en zorgt dat het werk goed gedaan wordt bij al onze opdrachtgevers. En dat werkt! Daarom zoeken wij collega’s die samen met ons verder willen groeien. Geen seriematig werk maar elke dag een nieuwe uitdaging met innovatieve producten en uitdagende projecten.

Wat ga je doen?

Als Servicetechnicus installatietechniek ben je het gezicht van ASN Installaties. Je onderhoudt en verbetert diverse installaties waaronder klimaat- en luchtbehandelingsinstallatie, gas, cv, water en sanitair. Daarnaast kom je veelvuldig bij installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en andere innovatieve technieken. Op het gebied van regeltechniek ga je geen uitdaging uit de weg en zie je elke installatie als een uitdaging. Bovenal ben je communicatief sterk en is je doel om samen met jouw collega’s een tevreden opdrachtgever achter te laten.

Kortom: Een functie met veel uitdaging waarin het vak van servicetechnicus een extra dimensie krijgt!

Wat bieden wij?

ASN Installaties biedt een aantrekkelijke en veelzijdige baan met een grote mate aan zelfstandigheid in een ervaren en innovatief no-nonsense omgeving zoals een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een vaste baan waarbij veel aandacht is voor de ontwikkeling van jou als nieuwe collega met een uitgebreid scholingsprogramma. Met interne- en externe opleidingen zorgen we ervoor dat je je kunt ontwikkelen tot een professional binnen jouw vakgebied.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een startende of ervaren servicetechnicus met een gezonde dosis enthousiasme en dezelfde passie voor techniek als jouw collega’s. Voor deze functie hebben we de volgende algemene functie-eisen:

  • Mbo opleiding Servicetechnicus installatietechniek
  • Werkervaring en/of stage ervaring als servicemonteur
  • Flexibiliteit, klantgerichtheid en goede sociale vaardigheden
  • Ervaring op koeltechnisch en elektrotechnisch gebied is een pre.
  • SCIOS certificaat is een pre

Voldoet je niet (helemaal) aan onze vacature, maar ben je wél geïnteresseerd in deze baan? Laat het ons weten en we kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Neem contact op >

Is deze functie iets voor jou?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@asndokkum.nl. Voor vragen kun je bellen of appen met Baudina Bakker op telefoonnr.: 06-13354273.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Kies voor volledige ontzorging met een Serviceabonnement van ASN Installaties. Vraag nu vrijblijvend advies aan

Informeer mij vrijblijvend