Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Servicetechnicus Installatietechniek (m/v)

Deel jij onze passie voor techniek? ASN is een hecht team en zorgt dat het werk goed gedaan wordt bij al onze opdrachtgevers. En dat werkt! Daarom zoeken wij collega’s die samen met ons verder willen groeien. Geen seriematig werk maar elke dag een nieuwe uitdaging met innovatieve producten en uitdagende projecten.

Functieomschrijving

Als Servicetechnicus installatietechniek ben je het gezicht van ASN Installaties. Je onderhoudt en verbetert diverse installaties waaronder klimaat- en luchtbehandelingsinstallatie, gas, cv, water en sanitair. Daarnaast kom je veelvuldig bij installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en andere innovatieve technieken. Op het gebied van regeltechniek ga je geen uitdaging uit de weg en zie je elke installatie als een uitdaging. Bovenal ben je communicatief sterk en is jouw doel om samen met je collega’s een tevreden opdrachtgever achter te laten.

Kortom: Een functie met veel uitdaging waarin het vak van servicetechnicus een extra dimensie krijgt!

Functieprofiel

Wij zoeken een startende of ervaren servicetechnicus met een gezonde dosis enthousiasme en dezelfde passie voor techniek als je collega’s. Voor deze functie hebben we de volgende algemene functie-eisen:

  • mbo opleiding Servicetechnicus installatietechniek
  • werkervaring en/of stage ervaring als servicemonteur
  • flexibiliteit, klantgerichtheid en goede sociale vaardigheden
  • ervaring op koeltechnisch en elektrotechnisch gebied is een pre.
  • SCIOS certificaat is een pre

Heb jij een andere achtergrond of denk je ons als nieuwe collega te kunnen versterken dan horen we dat graag en kun je altijd via een open sollicitatie bij ons solliciteren.

Wij bieden:

ASN Installaties biedt je aantrekkelijke en veelzijdige baan met grote mate aan zelfstandigheid in een ervaren en innovatief no-nonsens omgeving zoals een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een vaste baan waarbij veel aandacht is voor de ontwikkeling van jou als nieuwe collega met een uitgebreid scholingsprogramma. Met interne- en externe opleidingen zorgen we ervoor dat je je kunt ontwikkelen tot een professional binnen jouw vakgebied.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je cv, voorzien van je motivatie, aan personeelszaken@asndokkum.nl of neem contact op met Baudina Bakker via telefoon of WhatsApp: 06-13354273

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend