Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

(Junior) Projectleider duurzame projecten

Functieomschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de installatieprojecten in de duurzame sector (zonnepanelen, warmtepompen, nul-op-de-meter, enz.). Je zorgt dat de capaciteit optimaal kan worden ingezet, ondersteunt de werkvoorbereiding met advies over techniek en veiligheid en zorgt voor goede samenwerking op locatie. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het budget en voor het opnemen, bewaken en afhandelen van meer- en minderwerk.

Als onze projectleider onderhoud je niet alleen contacten met klanten en leveranciers, maar ook intern met de afdelingen planning, techniek en verkoop. Je hebt oog voor verbetering van efficiëntie, samenwerking, doorlooptijden. Je stuurt daarbij op kwaliteit in relatie tot kosten en klanttevredenheid.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantenvraag naar concrete oplossingen. Belangrijk hierin is dat je proactief bent en oog hebt voor budgetbewaking en projectrisico’s.

Profiel

 • Affiniteit met duurzame technieken;
 • HBO of MBO+ werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in de realisatie van duurzame installatieprojecten;
 • Naast brede kennis van technische W-installaties is kennis van E-installaties een pré;
 • Proactief en oplossingsgericht;
 • Goede leidinggevende en aansturende capaciteiten;
 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van Syntess is een pré;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio van het bedrijf.

Aanbod

 • Een aantrekkelijke en veelzijdige baan met grote mate aan zelfstandigheid in een ervaren en innovatief no-nonsens omgeving met een goed team;
 • Een fulltime dienstverband met een marktconform salaris plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals winstuitkering, goede pensioenregeling, enz.;
 • Mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen door opleiding en scholing.

Bedrijfsinformatie

ASN Installaties bestaat uit een hecht team die ervoor zorgt dat het werk op een kwalitatief goede manier uitgevoerd wordt bij alle opdrachtgevers. En dat werkt! Wij zijn voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt een betrouwbare partner op het gebied van advies, installatie en reparatie met betrekking tot zonnepanelen (zonne-)boilers, cv-ketels, geisers, en (pellet)kachels. Daarnaast zorgt ASN Installaties al ruim 60 jaar voor service en onderhoud aan installaties van meer dan 18.000 klanten. Bovendien verzorgen wij veiligheidskeuringen, energielabels en energieprestatie adviezen.

Duurzaamheid, klantvriendelijkheid, hoogwaardige service & advies en regionale betrokkenheid zijn waarden die bij ASN Installaties hoog in het vaandel staan.

Interesse?

Stuur je cv, voorzien van je motivatie, aan personeelszaken@asndokkum.nl t.a.v. Baudina Bakker

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend