Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Ervaren monteur Installatietechniek (m/v)

Deel jij onze passie voor techniek? ASN Installaties is een groeiende onderneming met een hecht team. Samen zorgen wij er voor dat de opdrachten van onze opdrachtgevers met een hoge kwaliteit worden afgerond. En dat werkt! Daarom zoeken wij collega’s die samen met ons verder willen groeien. Geen seriematig werk, maar elke dag nieuwe uitdagingen met innovatieve producten en uitdagende projecten.

Functieomschrijving

Als monteur installatietechniek realiseer, repareer en verbeter je kleine en grote installaties voor verwarming, ventilatie, water en sanitair. Ook krijg je te maken met luchtbehandeling- en klimaatbeheersingsinstallaties, zoals airco’s en warmte-terug-win-installaties. De toonaangevende positie van ASN Installaties op het gebied van duurzame energie zorgt ervoor dat jij veel werkzaamheden zal gaan uitvoeren op het gebied van warmtepompen en zonneboilers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij hierin op een juiste manier geschoold wordt en met ons mee kan groeien.

Kortom: een uitdagende functie waarin het vak van installatiemonteur een nieuwe dimensie krijgt!

Functieprofiel

Wij zoeken ervaren installatiemonteurs met een gezonde dosis enthousiasme en dezelfde passie voor techniek als je collega’s. voor deze functie hebben we de volgende algemene functie-eisen:

  • Jij hebt minimaal een MBO-2 opleiding in de installatie- en/of elektrotechniek afgerond
  • Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Jij bent flexibel, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden
  • Jij bent proactief en zelfstandig.

Heb jij een andere opleiding afgerond, maar denk jij nog steeds dat je het team van ASN Installaties kan versterken? Dan kan jij via een open sollicitatie bij ons komen solliciteren.

Wij bieden:

ASN Installaties biedt jou een aantrekkelijke en veelzijdige baan aan met grote mate aan zelfstandigheid in een ervaren en innovatief no-nonsens omgeving. Het betreft een baan met uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden indien gewenst. Met interne- en externe opleidingen zorgen wij ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot een professional binnen jouw vakgebied. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Natuurlijk gaat deze baan gepaard met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur je cv, voorzien van je motivatie, aan personeelszaken@asndokkum.nl of bel Baudina Bakker op 0519 – 82 00 15 (maandag, woensdag en donderdag)

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend