Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

In het teken van de Culturele Hoofdstad 2018 (LF2018) zet Stichting Dokkum Tulpenstad de stad Dokkum in volle bloei. Met een fantastische tulpenroute langs maar liefst 2250 vierkante meter bloemenpracht op en nabij de bolwerken. Door bijdragen van de gemeente Dongeradeel, DDFK gemeenten, Provincie Fryslân en verschillende sponsoren, waaronder ASN Installaties als hoofdsponsor, is Stichting Dokkum Tulpenstad er in geslaagd in dit bijzondere culturele jaar deze tulpenroute langs de bolwerken te verwezenlijken.

Hoofdsponsor van Stichting Dokkum Tulpenstad

ASN Installaties sponsort Stichting Dokkum Tulpenstad al vanaf de eerste Tulpenstadroute in 2012. Corinna Scharringhausen, directie van ASN Installaties, heeft het idee in 2011 opgepikt en was hier direct enthousiast over. Doordat ASN Installaties in 2011 zelfstandig werd en het het belangrijk vond om regionaal betrokken te blijven en iets te kunnen betekenen voor de nabije omgeving. Dat is de reden waarom ASN Installaties de stichting al vanaf het begin sponsort. Hiermee wil ASN Installaties energie geven aan de stad en haar regionale betrokkenheid tonen. Daarnaast wil ASN Installaties als hoofdsponsor bijdragen aan een verdere ontwikkeling van het toerisme en recreatie in Dokkum.

Doel Stichting Dokkum Tulpenstad

De Stichting Dokkum Tulpenstad heeft als doel om een jaarlijks terugkerend tulpenevenement te organiseren. Stichting Dokkum Tulpenstad wil hiermee de toeristische bekendheid van het gebied verbeteren en de samenwerking tussen, ondernemers, bewoners en regionaal bestuur bevorderen. Stichting Dokkum Tulpenstad kiest dit jaar voor een meerjarige bollenmix met een bloeiperiode van februari tot juni. Hierdoor kan met minimale bijplanting tot wel tien jaar van de bloemen worden genoten. De wilde bloemen in de bollenmix dienen als een voedselbron voor de bijen. Daarnaast draagt deze speciale bloemenmix bij aan de versterking van de biodiversiteit. Hierdoor is er een grote aantrekkingskracht op de bijen, vlinders en diverse andere insecten. Kijk voor meer informatie op www.dokkumtulpenstad.nl

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend