Ketelcheck

Voorkom problemen met uw cv-ketel. Vraag voor € 85,- (inclusief voorrijkosten) een ketelcheck aan bij ASN Installaties. Wij kijken uw ketel na en geven u een duidelijk overzicht waarop u de status van uw ketel kunt zien. Onze ervaren medewerkers controleren uw cv-installatie op het functioneren en de veiligheid. Zo kijken zij onder andere naar de verbranding en de luchttoevoer/ventilatie. Ook wordt eventuele waterlekkage opgespoord. Naast de genoemde punten kunt u het volgende verwachten bij uw ketelcheck:

 

  • Ontluchten en vullen van uw toestel
  • Advies over de staat van uw ketel
  • Advies over eventuele reparaties, ketelvervanging en -onderhoud

Cv-ketelcheck

Goed onderhoud van uw cv-ketel is belangrijk. Met een cv-ketelcheck van ASN Installaties weet u zeker dat uw ketel optimaal functioneert. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs om uw cv-ketel te controleren. Ieder onderdeel wordt bekeken zodat we u precies kunnen vertellen of uw ketel goed werkt en waar eventuele problemen zitten. Als na de cv-ketelcheck blijkt dat uw ketel niet perfect functioneert, lossen wij graag de problemen op tegen materiaalkosten en arbeidsloon. Zo werkt uw ketel snel weer perfect en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Gratis ketelcheck

Wilt u profiteren van extra voordeel? Sluit dan bij uw ketelcheck direct een onderhoudscontract af. U ontvangt dan een gratis ketelcheck! Met de combinatie van een check en professioneel onderhoud bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Heeft u interesse in een onderhoudscontract en gratis ketelcheck of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met de experts van onze klantenservice. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.