Abonnement afsluiten

Sluit nu uw serviceabonnement af!

Wilt u een abonnement afsluiten of meer informatie, vul dan het formulier in.

Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een acceptatiekeuring. De kosten voor deze keuring zijn gratis als u vervolgens een abonnement afsluit (eventuele materiaalkosten worden wel doorberekend). Om het serviceabonnement af te kunnen sluiten ontvangen wij graag een ondertekend formulier van u. Deze sturen wij u toe of neemt onze monteur mee, maar u kunt het formulier ook digitaal invullen en naar ons mailen: Direct een abonnement afsluiten

Onze algemene voorwaarden kunt u hier bekijken: Algemene Voorwaarden

Eerst meer informatie ontvangen?

Wilt u eerst meer informatie ontvangen, vult u dan uw gegevens boven in het scherm in, u krijgt dan ons informatiepakket thuisgestuurd.

Overstapservice

ASN Installaties helpt graag bij het opzeggen van uw huidige serviceabonnement. U kunt op het formulier aangeven bij welke aanbieder u nu klant bent en aan ons de benodigde informatie leveren voor de opzegging. De opzegging is afhankelijk van de einddatum van uw huidige contract.

Na ontvangst van het formulier, sturen wij u onze serviceovereenkomst op. U kunt dit formulier op uw gemak invullen en naar ons toesturen. Geef op het formulier aan dat u over wilt stappen en ASN Installaties regelt de rest voor u. De einddatum van het oude abonnement wordt dan de ingangsdatum van het ASN-abonnement.

Bekijk ook onze actie!

actie-serviceabonnement