Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

U wilt natuurlijk optimaal profiteren van uw warmtepomp. Hiervoor kunt u bij ASN Installaties een serviceabonnement voor uw warmtepomp afsluiten. Onze vakkundige monteur onderhoudt uw toestel zo goed, dat u er het hoogste rendement uithaalt. Bovendien bent u verzekerd van een veilige en professionele controle. Hierdoor gaat uw warmtepomp nog jarenlang mee! Sluit een serviceabonnement voor uw warmtepomp af bij ASN Installaties en u wordt geheel ontzorgd.

 

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2021

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser en boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp (0 t/m 8kW)
Hybride warmtepomp + (0 t/m 8kW)
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit

 

 

Serviceabonnement warmtepomp onderhoud

Bij ASN Installaties vertellen we u graag meer over ons serviceabonnement voor uw warmtepomp en het periodieke onderhoud dat hierbij komt kijken. Zo controleert onze monteur niet alleen de warmtepomp zelf, maar ook het boilervat en alle aansluitingen. In het geval van een storing is onze monteur altijd bereikbaar en daarmee bedoelen we: 24 uur per dag, ook in de weekenden en op feestdagen. Zo profiteert bij ons serviceabonnement voor uw warmtepomp van uitstekend onderhoud!

Serviceabonnement warmtepomp voordelen

Er zijn al een aantal serviceabonnement warmtepomp voordelen genoemd in deze tekst, zoals het optimale rendement en een veilige werking van uw systeem. Ook fijn bij ASN Installaties is dat u de tarieven eenvoudig online kunt inzien. Kijk hiervoor in het overzicht onderaan deze pagina. Let op: het genoemde bedrag is het minimum per maand. De daadwerkelijke kosten hangen af van uw systeem. Wilt u meer weten over ons serviceabonnement voor uw warmtepomp en de voordelen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs!

 

Serviceabonnement warmtepomp bij ASN Installaties

Naast een serviceabonnement voor uw warmtepomp kunt u bij ASN Installaties ook een abonnement afsluiten voor andere toestellen. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel en daarom bieden we u onder andere service voor uw zonnepanelen en/of zonneboiler. Met het periodieke onderhoud van onze vakkundige monteur profiteert u van een veilige werking van uw apparaten. Sluit daarom een serviceabonnement voor uw warmtepomp af bij ASN Installaties!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend