Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

U profiteert van een hoog rendement als u uw geiser regelmatig laat onderhouden. Hiervoor kunt u bij ASN Installaties een serviceabonnement voor uw geiser afsluiten. Eens per circa 18 maanden komt onze vakkundige monteur langs om uw apparaat periodiek te controleren. In geval van een storing is de monteur 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekenden of op feestdagen. Zo wordt u snel geholpen als u een serviceabonnement voor uw geiser afsluit bij ASN Installaties.

 

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2021

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser en boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp (0 t/m 8kW)
Hybride warmtepomp + (0 t/m 8kW)
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit

 

 

 

Serviceabonnement geiser onderhoud

Bent u benieuwd naar de voordelen van een serviceabonnement voor uw geiser? Door regelmatig onderhoud weet u zeker dat het toestel veilig werkt. Ook fijn aan ons serviceabonnement voor uw geiser en het onderhoud: u hoeft er zelf niet om te denken. U ontvangt van ons een voorstel voor een afspraak zodra het weer tijd is voor een periodieke controle. Sluit daarom een serviceabonnement af en u wordt compleet ontzorgd bij ASN Installaties!

Serviceabonnement geiser tarieven

Bij ASN Installaties kunt u de serviceabonnement geiser tarieven gelijk online inzien. Dit wordt aangegeven als een vast bedrag per maand. We bieden u ook serviceabonnementen voor andere toestellen, zoals uw cv-ketel of zonnepanelen. Bij ASN Installaties werken alleen erkende monteurs, zodat u zeker weet dat het periodieke onderhoud veilig en professioneel gebeurt. Bent u benieuwd naar onze serviceabonnement geiser tarieven? U vindt ze in een overzicht onderaan deze pagina.

Serviceabonnement geiser bij ASN Installaties

Sluit het serviceabonnement voor uw geiser af bij ASN Installaties en uw toestel zal optimaal functioneren. Zo profiteert u van het laagst mogelijke energieverbruik en dat scheelt u stookkosten. Dit is tevens goed voor het milieu. Bent u geïnteresseerd in het gebruiken van duurzame energie? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij geven u graag uitgebreid advies. Met een serviceabonnement voor uw geiser bij ASN Installaties geniet u van een veilig toestel.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend