Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

SDE+ subsidie voor duurzaam ondernemen

Gaat u als ondernemer hernieuwbare energie produceren met bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan kunt u gebruik maken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Met deze SDE+ ontvangt u financiële steun voor het opwekken van duurzame energie. Dit is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie.

SDE+ subsidie 2019

In 2019 zijn er weer zeer goede subsidiemogelijkheden voor het zakelijk investeren in duurzame energie in de vorm van de SDE+ subsidie. De SDE+ kent in 2019 weer twee openstellingen. De eerstvolgende openstelling is de voorjaarsronde. Deze is geopend van 12 maart tot en met 4 april 2019. 

Die kans laat u toch niet liggen? ASN Installaties heeft veel ervaring met het succesvol aanvragen van de SDE+ subsidie. Wij willen duurzame energie bereikbaar maken voor iedereen. Daarom ontzorgen wij u desgewenst met de subsidieaanvraag. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om meer inzicht in uw situatie te krijgen. Ook adviseren zij u over de mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

SDE+ subsidie

Wat is de SDE+ subsidie

De overheid heeft de subsidieregeling SDE+ in het leven geroepen om de productie van duurzame energie te stimuleren. De overheid stelt een budget beschikbaar waaruit organisaties en bedrijven subsidie kunnen krijgen voor het aanleggen van installaties voor duurzame energieproductie. De regeling is bedoeld voor grootverbruikers met een aansluiting groter dan 3x 80 ampere. De installaties moet minimaal 15 kWp zijn, dat is vergelijkbaar met zo'n 60 zonnepanelen.

 

Wilt u meer weten op de subsidiemogelijkheden van de SDE+ subsidie voor uw bedrijf? Of wilt u graag in aanmerking komen voor subsidie in de voorjaarsronde? Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem contact op via onderstaand formulier of bel direct naar 0519 82 00 00. 

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend