Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Radiator vervangen

ASN Installaties is expert op het gebied van verwarmingssystemen. Wij kunnen vele klussen voor u klaren zoals uw radiator vervangen en het installeren van een nieuwe cv-ketel. Onze deskundige medewerkers kijken graag met u mee welke radiator en cv-ketel het meest geschikt zijn voor uw woning en gezinsgrootte. Zo zorgen we ervoor dat u altijd een apparaat krijgt dat perfect past bij uw situatie. Daarnaast heeft u bij ons ruime keuzemogelijkheden in modellen. Een cv-ketel huren of radiator laten vervangen kan bij ASN Installaties!

Radiator laten vervangen

Wij raden u aan om uw radiator te laten vervangen door een professional van ASN Installaties. Zo bent u verzekerd van een veilige procedure. De omvang van de klus hangt af van uw oude versus uw nieuwe radiatoren. Als deze qua model ongeveer gelijk zijn, zal het werk meevallen. Wilt u echter uw oude radiator laten vervangen door een ander type, dan kan het zijn dat hier leidingen voor verlegd moeten worden. Naast de vervanging van uw radiatoren kunnen onze vakmensen ook uw cv-installatie waterzijdig inregelen voor u. Hierdoor is uw systeem beter in balans en bespaart u op stookkosten!

Cv radiator vervangen

Wanneer kunt u het beste een cv radiator laten vervangen? Dit is slim als uw huidige radiatoren te groot of te klein zijn voor uw woning. Als een radiator bijvoorbeeld te klein is voor een ruimte, gaat de cv-ketel misschien op hoge temperatuur stoken. Daarnaast hebben oude radiatoren vaak geen convectoren, waardoor de warmteafgifte beduidend minder wordt. Als uw radiatoren erg groot zijn kan het prettig zijn om te kiezen voor modellen van een normaal formaat, om de simpele reden dat deze minder ruimte in beslag nemen. Uw cv radiator laten vervangen zal zeker positieve verandering brengen in uw energieverbruik.

Radiator vervangen kosten

Onze experts helpen graag als u uw radiator wilt laten vervangen. De kosten hangen af van diverse factoren. Kan de radiator bijvoorbeeld eenvoudig vervangen worden, of moeten er leidingen verlegd worden? Daarnaast hangt de prijs ook af van de kosten van uw nieuwe radiator. U heeft een ruime keuze uit standaard en design modellen. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden om uw radiator te laten vervangen en de kosten ervan, kunt u gerust contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Radiator vervangen door ASN Installaties

U kunt ervoor kiezen om uw radiator te laten vervangen door ASN Installaties. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze ervaren medewerkers kijken onder andere naar de grootte van uw huis. Dit is belangrijk om te bepalen welke radiator geschikt is voor uw woning. Een te klein model zal de ruimte niet goed verwarmen en een te grote variant doet dit wellicht te snel. Wij maken diverse berekeningen en zoeken uit welke radiator u het beste kunt plaatsen. Als u uw radiator laat vervangen door ASN Installaties, bent u altijd verzekerd van een professionele werkwijze. Wilt u zeker zijn van goed onderhoud aan uw verwarming? Maak dan gebruik van ons voordelige serviceabonnement!

Uw producten (0)

Totaalbedrag p.m.

€ 0,00

U heeft nog geen producten geselecteerd

Tarieven 2024

Selecteer uw gewenste product(en) hieronder in de tabel
Serviceabonnementen
Basis
Comfort
Comfort +
Comfort + extra
Cv-toestel (0 t/m 49,9 kw)
Gashaard of gevelkachel
Geiser of boiler (huishoudelijk gebruik)
Directe luchtverwarming
Indirecte luchtverwarming
Mechanische ventilatie
Warmteterugwin-unit
Zonnepanelen
Zonneboiler-set
Waterontharder
Warmtepomp t/m 8KW
Hybride warmtepomp t/m 8KW en ketel
Warmtepompboiler
Split airco 1 buitendeel & 1 binnendeel
Airco elk extra binnendeel van een multisplit
Jaarlijkse inspectie van de installatie
Eenmalige ketelcheck
Eenmalig onderhoud
Eenmalige veiligheidscontrole gasinstallatie
Eenmalige veiligheidscontrole elektrische installatie
Gecombineerde veiligheidscontrole
Reinigen ventilatiekanalen mechanische afzuiging
Reinigen ventilatiekanalen warmteterugwin-unit

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend