Cv-ketel kopen

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel? Dan kunt u bij ASN Installaties een hoogwaardige cv-ketel kopen. Ons ruime assortiment biedt voor iedereen de juiste ketel. Welke ketel de juiste is hangt af van vele factoren. Onder andere uw wensen, uw huishouden en uw woning zijn van invloed. Bij de keuze van uw cv-ketel is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • De grootte van uw woning
  • Het soort woning. Heeft u een vrijstaand huis, hoekwoning of appartement?
  • De isolatie van uw huis
  • Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
  • Hoeveel warmwater comfort wilt u?
  • Wilt u gelijktijdig kunnen douchen en afwassen?

Wilt u liever een cv-ketel huren in plaats van een cv-ketel kopen? Ook dat kan bij ASN Installaties. Welke mogelijkheid u ook kiest, wij leveren altijd ketels van hoge kwaliteit!

Cv-ketel kopen inclusief installatie

Als u zeker wilt zijn van een optimaal werkende ketel, kunt u uw cv-ketel kopen inclusief installatie. Bij deze optie komen wij niet alleen uw nieuwe ketel afleveren, maar zorgen onze deskundige medewerkers ook voor een goede installatie. Als u een cv-ketel wilt kopen inclusief installatie, kunt u kiezen voor ons standaardinstallatie pakket. Uw oude cv-ketel wordt gedemonteerd en uw nieuwe ketel wordt vakkundig opgehangen. Wij gaan pas weg als uw nieuwe cv-ketel optimaal functioneert!

HR cv-ketel kopen

Bij ASN Installaties kunt u onder andere een HR cv-ketel kopen. Deze Hoog Rendement ketels werken op aardgas. De ketels stoken op lage temperatuur waardoor u altijd een rendement van tenminste 90% behaalt. Bij ASN Installaties hebben we diverse merken en modellen HR-ketels in ons assortiment. Wilt u voordelig een nieuwe HR cv-ketel kopen? Bij ASN Installaties betaalt u nooit teveel voor uw cv-ketel!

Combi cv-ketel kopen

Verwarm uw huis en tapwater eenvoudig door een combi cv-ketel te kopen. Deze ketel combineert de functies van een cv-ketel en boiler. U hoeft hierdoor maar 1 systeem te installeren waardoor u minder ruimte nodig heeft in huis. Daarnaast scheelt het ook aanzienlijk in de aanschafkosten. Wilt u graag weten of u beter een solo of combi cv-ketel kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Cv-ketel kopen Nefit

Als u een nieuwe cv-ketel wilt kopen van Nefit, zit u goed bij ASN Installaties! Nefit is een absoluut topmerk in de cv-ketel branche. Het bedrijf bestaat al ruim een eeuw, maar kreeg pas echte bekendheid toen het de HR-ketel introduceerde in de jaren 80. Nefit heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, een eigenschap die perfect past bij ASN Installaties. Wij hebben diverse Nefit cv-ketels in ons aanbod en helpen u graag bij het vinden van het juiste model. Als u bij ons een cv-ketel wilt kopen van Nefit, komen onze monteurs graag langs om deze voor u te installeren!

Cv-ketel kopen bij ASN Installaties

Onze experts hebben ervaring met de installatie en het onderhoud van vele soorten ketels. Als u besluit een nieuwe cv-ketel te kopen bij ASN Installaties, kiest u daardoor voor hoge kwaliteit en puur vakwerk. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis deskundig advies over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag welke ketels passen bij uw woning en huishouden. Wilt u een cv-ketel kopen bij ASN Installaties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!