Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Als u een duidelijk overzicht wilt van de kosten van uw zonnepanelen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met ASN Installaties! Hoe hoog die uitvallen is afhankelijk van uw situatie en van het merk zonnepanelen dat u kiest. Bovendien is de vorm van uw dak een factor. De ligging van uw dak, de hellingshoek en de beschikbare ruimte bepalen allemaal mede de kosten van uw zonnepanelen. Na installatie zult u echter direct merken hoeveel lager uw stroomrekening is. En hoewel subsidie op zonnepanelen niet meer mogelijk is kunt u wel de btw die u over uw panelen betaalt terugkrijgen!

Lees meer over btw terugvragen van uw zonnepanelen >

Wat kosten zonnepanelen?

Weet u precies wat u wilt? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij ASN Installaties voor uw zonnepanelen. De kosten van uw panelen zijn mede gebaseerd op het aantal panelen dat u wilt hebben. Per paneel zal uw energierekening behoorlijk gaan dalen. Bij ASN Installaties kunt u tevens terecht voor een omvormer, die de zonnestralen omzet in stroom. Neem voor meer informatie over de kosten van zonnepanelen gerust contact met ons op!

Voordelen zonnepanelen

  • Duurzame energie
  • Energiebesparing
  • Minder grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO²-uitstoot

Kosten zonnepanelen per m²

Als u weet hoe groot het oppervlak is waar u de zonnepanelen op wilt installeren, kunt u de kosten per m² ervan berekenen. ASN Dokkum levert onder andere Canadian Solar en JA Solar panelen, die respectievelijk 1,7 m² en 1,63 m² in omvang zijn. Het type en merk paneel speelt hierin ook een rol in de kosten van zonnepanelen per m². Bij ASN Installaties betaalt u voor een goed werkend systeem dat slechts uit plus of min kabels en stekkers bestaat. Voor meer informatie hierover kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Kosten zonnepanelen plat dak

Er zit weinig verschil tussen de kosten van zonnepanelen op een plat dak in vergelijking met andere daken. Er komen voor een plat dak kosten bij per paneel voor de consoles waar ze in gelegd worden. Dit wordt weer enigszins opgeheven door het feit dat u geen kosten hoeft te betalen voor een bouwsteiger die nodig is voor de aanleg van panelen op een steil of schuin oppervlak. Deze staat rond uw woning bovendien niet in de weg. De kosten voor de installatie van zonnepanelen op een plat dak zijn afhankelijk van het aantal panelen dat u wilt. Dit aantal baseert zich op het aantal personen in een huishouden.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat zonnepanelen voor u kunnen betekenenType dak:
* verplichte velden

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend