Waterontharder

Kalkaanslag verdwijnt!

Met een NorthStar waterontharder bent u zeer lang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden euro’s per jaar. Denk alleen maar aan de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur, zoals combiketel, wasmachine, vaatwasser, Quooker, koffiezetapparaat etc. Met een NorthStar waterontharder verdwijnt ook de bestaande kalkaanslag!
De NorthStar waterontharder is al beschikbaar vanaf €1595-, inclusief standaard montage.

Waarom een NorthStar waterontharder?

Geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen
Bestaande kalkaanslag lost op.
Besparing op de energierekening. Kalk op een verwarmingselement heeft namelijk een isolerende werking en zorgt voor rendementsverlies
Langere levensduur van uw combiketel en huishoudelijke apparaten, zoals vaatwasser, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker etc…
Problemen met keramische kranen zijn verleden tijd.
U heeft 50 – 75% minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig, zeep- en schoonmaakmiddelen werken namelijk vele malen beter in zacht water
U kunt gebruik maken van “eenvoudige” schoonmaakmiddelen.
Het gebruik van een waterontharder laat de vaat extra glanzen. Tevens bespaart u op vaatwasmiddelen. U heeft geen zout en glansspoelmiddel meer nodig.
Voorkomt veel huidproblemen; hard water ontvet de huid en veroorzaakt daardoor een drogere huid met mogelijk huidirritatie.
Haar wassen is een nieuwe ervaring; het is zacht en soepel zonder crèmespoeling.
Uw kleding, handdoeken en andere textiel gaan langer mee. Bij onthard water slijt uw textiel minder snel.
Thee aanslag is verleden tijd

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De NorthStar waterontharders hebben een lange levensduur. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharders bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt 15 jaar volledige garantie, ook op elektronica.

Bekijk ook onze actie!

actie-waterontharder

Referenties

Zonnepanelen

referentiefoto1

“Ik ben heel tevreden met onze nieuwe zonnestroominstallatie. Aanleg exact volgens afspraak, vriendelijke en uitermate vakkundige monteurs, prima uitleg over aanleg en werking van de installatie. Last but not least: hij levert wat vooraf berekend is!”

K. van der Linden, Oentsjerk