I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Installatie zonnepanelen

Wilt u graag energie besparen? Kies voor de installatie van zonnepanelen op uw dak. Dit kunt u eventueel zelf doen als het gaat om een systeem onder de 600 watt. U kunt ook kiezen voor een systeem met een grotere opbrengst. Dan bent u echter volgens de wet verplicht om een erkende installateur in te schakelen. Wilt u graag meer informatie over de installatie van zonnepanelen op uw dak? Neem gerust contact op met ASN Installaties.

Kosten installatie zonnepanelen

In de meeste gevallen zijn de kosten voor de installatie van zonnepanelen inbegrepen bij een set panelen inclusief omvormer zonnepanelen. U kunt het beste kiezen voor een grotere hoeveelheid panelen om te besparen op de installatiekosten. De prijs voor het zonnepanelen plaatsen is namelijk ongeveer hetzelfde, of u nu kiest voor één paneel of meerdere. Wilt u precies weten wat de kosten zijn voor de installatie van uw zonnepanelen? U kunt bij ASN Installaties geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zonnepanelen inclusief installatie

U wordt volledig ontzorgd als u kiest voor zonnepanelen inclusief installatie. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing van de panelen en een optimale energiebesparing. ASN Installaties gebruikt TRITEC montagesystemen voor het bevestigen van de zonnepanelen. Deze systemen zijn goedgekeurd door de fabrikanten van de panelen. ASN Installaties is daarom de beste keuze voor het aanschaffen van zonnepanelen inclusief installatie!

 

Neem contact op voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend