Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u ook van het gas af?

Kom op 10 oktober 2018 tussen 16.00 en 21.00 uur naar onze inloopavond! Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Bekijk daarnaast onze duurzame oplossingen, waaronder:

  • zonnepanelen;
  • zonneboilers;
  • (hybride) warmtepompen.

U bent welkom in onze showroom aan de Birdaarderstraatweg 127 te Dokkum. De koffie staat voor u klaar!

Tip: ter voorbereiding op deze inloopavond is het handig om foto’s van uw dak en meterkast mee te nemen. Daarnaast is informatie over uw dakmaten, uw jaarrekening en uw huidige energielabel erg handig. Zo krijgen wij direct een goede indruk van uw persoonlijke situatie.

Advies over duurzame energie

Waar we voor de warmte- en warmwatervoorziening in woningen nu nog kunnen volstaan met de cv-ketel, zal dat in de nabije toekomst anders zijn. Het soort woning, de mogelijkheden binnen uw woning, uw eigen wensen en behoeftes en nieuwe technieken komen steeds meer centraal te staan.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om met de energietransitie te starten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden, de plaatsing en het onderhoud van duurzame oplossingen. Wij houden hierbij altijd rekening met uw woonsituatie en uw budget. Kom voor meer informatie naar onze inloopavond over duurzame energie of neem contact op via onderstaand formulier.

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie:

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend