Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u ook van het gas af?

Ook in 2019 organiseren wij weer inloopdagen over duurzame energie. Op deze avonden geven wij u zoveel mogelijk informatie over de mogelijkheden om uw woningen te verduurzamen. Bovendien adviseren wij over diverse duurzame oplossingen, waaronder:

  • zonnepanelen;
  • zonneboilers;
  • (hybride) warmtepompen.

Tijdens de Warmetruiendag op vrijdag 15 februari openen wij onze deuren voor iedereen die van het gas af wil. U bent tussen 14.00 en 20.00 uur welkom in onze showroom aan de Birdaarderstraatweg 127 te Dokkum. De koffie staat voor u klaar!

Bekijk het programma hier

Tip: ter voorbereiding op deze inloopdag is het handig om foto’s van uw dak en meterkast mee te nemen. Daarnaast is informatie over uw dakmaten, uw jaarrekening en uw huidige energielabel erg handig. Zo krijgen wij direct een goede indruk van uw persoonlijke situatie.

Advies over duurzame energie

Waar we voor de warmte- en warmwatervoorziening in woningen nu nog kunnen volstaan met de cv-ketel, zal dat in de nabije toekomst anders zijn. Het soort woning, de mogelijkheden binnen uw woning, uw eigen wensen en behoeftes en nieuwe technieken komen steeds meer centraal te staan.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om met de energietransitie te starten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden, de plaatsing en het onderhoud van duurzame oplossingen. Wij houden hierbij altijd rekening met uw woonsituatie en uw budget. Kom voor meer informatie naar onze inloopdag over duurzame energie of neem contact op via onderstaand formulier.

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie:

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend