Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Ervaar voordelig het duurzame comfort van het nieuwe verwarmen met de hybride warmtepomp actie van ASN Installaties! U brengt uw energiekosten en CO2-uitstoot naar beneden met een hybride warmtepomp van het merk Daikin-Intergas. U heeft bij ons de keuze uit diverse modellen. Twijfelt u of een warmtepomp het juiste apparaat is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u alles vertellen over de voordelen van een warmtepomp, cv-ketel en andere verwarmingsapparaten.

Daikin-Intergas hybride warmtepomp actie

Hoge energiekosten en nieuwe Europese wetgeving op het gebied van energieverbruik vragen om een duurzaam, efficiënt verwarmingssysteem. Met onze Daikin-Intergas hybride warmtepomp actie haalt u voordelig zo’n systeem in huis! De hybride warmtepompen verbruiken minder energie en bieden een totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater. Dit unieke verwarmingssysteem bestaat uit drie delen: een buitenunit en warmtepomp van Daikin en een HR-ketel van Intergas.

Hoe werkt een warmtepomp?

 

De kracht van de Daikin-Intergas hybride is de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (incl. buitenunit) die 70% van de energie oplevert en de HR-ketel die bijschakelt wanneer dit nodig is. Deze samenwerking levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort het hele jaar door, ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt. Vraag via het contactformulier of telefonisch meer informatie aan over onze Daikin-Intergas hybride warmtepomp en de scherpe actie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste warmtepomp!

Wilt u uw cv-ketel vervangen door een warmtepomp? Uitgebreid advies >

Hybride warmtepomp actie voordelen

Als u gebruik maakt van onze hybride warmtepomp actie, profiteert u van vele voordelen. Allereerst zorgt een hybride warmtepomp voor een forse verbetering van het energielabel bij toepassing in bestaande bouw. Daarnaast heeft u lagere kosten voor zowel verwarming als warm tapwater. De lage investeringskosten van de warmtepomp heeft u snel terugverdiend. Verder profiteert u met onze hybride warmtepomp actie van de volgende voordelen:

Actie voordelen

  • 80% van de benodigde warmte wordt onttrokken uit de buitenlucht;
  • Minimaal 50% verlaging van uw gasverbruik;
  • Snel en eenvoudig te installeren;
  • Ook te gebruiken voor koeling (geldt voor de warmtepomp met een vermogen van 7,4 kW);
  • In warmtepomp werking zijn verwarming en warm tapwater gelijktijdig te gebruiken;
  • Compacte afmetingen.

Hybride warmtepomp actie subsidieregeling

Bij ASN Installaties profiteert u van hoge kortingen tijdens onze hybride warmtepomp actie. Door een nieuwe subsidieregeling (ISDE-regeling) die per 1 januari 2016 is ingegaan, kunt u voor kleinschalige installaties voor de productie van hernieuwbare energie subsidie ontvangen. Dit geldt onder andere voor zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen met een klein vermogen. De overheid vindt het van groot belang dat er geïnvesteerd wordt in hernieuwbare energie. Zij is van mening dat een investeringssubsidie het meest geschikte instrument is om deze installaties te stimuleren.

U kunt via onze hybride warmtepomp actie gebruik maken van de subsidieregeling. Met de ISDE subsidie is het mogelijk om een tegemoetkoming van € 1.700,- of € 1.900,- (afhankelijk van type) te krijgen. Deze actie is alleen geldig bij de aanschaf van een Daikin-Intergas hybride warmtepomp.

Hybride warmtepomp actie voorwaarden

Op onze scherpe hybride warmtepomp actie zijn specifieke voorwaarden van toepassing. De prijs van uw warmtepomp is inclusief btw en standaard installatie. Hierbij wordt de buitenunit maximaal 2,5 meter van de binnenunit geplaatst. De exacte actieprijzen zijn afhankelijk van mogelijke subsidie en btw-regelingen. Als u het pakket exclusief montage afneemt, worden er bij de bezorging transportkosten in rekening gebracht. Woont u op de Waddeneilanden? Geen probleem. Ook dan komen wij graag bij u langs. Wij rekenen daarvoor wel een extra toeslag. Als u meer informatie wilt over onze hybride warmtepomp actie en de voorwaarden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Hybride warmtepomp actie bij ASN Installaties

U heeft de keuze uit diverse modellen als u gebruik maakt van de hybride warmtepomp actie bij ASN Installaties. Al onze warmtepompen zijn van het kwaliteitsmerk Daikin-Intergas. U kunt bij ons niet alleen kiezen voor een warmtepomp, maar ook voor een variant die verwarmt en koelt. Hiermee blijft het klimaat in uw huis ook in de zomer bijzonder aangenaam. U heeft bij ons de keuze uit de volgende hybride warmtepompen:

  • Hybride warmtepomp 4,4 kW met een rendement van 500%;
  • Hybride warmtepomp 7,4 kW met een rendement van 445%;
  • Hybride warmtepomp 7,4 kW (inclusief koelen) met een rendement van 445%;

De exacte subsidie die u ontvangt bij de hybride warmtepomp actie bij ASN Installaties, hangt af van het gekozen model. Op de hybride warmtepomp met een vermogen van 4,4 kW is een subsidie van € 1.700,- mogelijk. Voor de systemen met een vermogen van 7,4 kW is een subsidie mogelijk van € 1.900,-.

Wilt u de exacte kosten weten voor uw hybride warmtepomp? Vraag dan via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan of bel met 0519 - 82 00 00. 

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend