Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Als het gaat om comfortabel wonen, denkt u in eerste instantie waarschijnlijk niet aan de elektrische installatie. Toch is een goede installatie belangrijk voor uw gemak en de veiligheid in huis. Wanneer de elektrische installatie niet goed werkt, kunnen er problemen ontstaan. De stoppen kunnen doorslaan of er kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals kortsluiting en overbelasting.

Misschien zijn er te weinig stopcontacten of wilt u meerdere elektrische apparaten tegelijk kunnen gebruiken. Redenen genoeg om eens stil te staan bij een veilige installatie of het uitbreiden van uw installatie. ASN Installaties levert verschillende producten en diensten die te maken hebben met uw elektrische installatie in en rondom uw woning, van uitbreiden en renovaties in de meterkast tot het aanpassen van elektra-aansluitingen.

Aanpassingen aan de meterkast

Hieronder leest u welke aanpassingen wij aan uw meterkast kunnen verrichten. De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en worden berekend op basis van voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. Eventueel komt een medewerker bij u langs om de situatie te bekijken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ook voor de installatie van uw cv zit u goed bij ons >

Extra groepen

De meeste meterkasten hebben nog een minimaal aantal groepen, terwijl er steeds meer elektrische apparaten bijkomen die vragen om een grotere capaciteit van de meterkast. Neem bijvoorbeeld een keramische- of inductiekookplaat, vaatwasser, wasdroger, combimagnetron of een sauna. Voor deze apparaten is vaak een aparte groep nodig. Wij kunnen extra groepen voor u plaatsen.

Renoveren en uitbreiden

Het kan zijn dat uw meterkast verouderd is. Zeker bij oudere woningen is de veiligheid vaak achtergeraakt op de huidige mogelijkheden en wetgeving. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het vervangen van de oude installatie en het plaatsen van een nieuwe groepenkast
  • Het monteren van een hoofdschakelaar in de installatie
  • Monteren van een aardleiding en/of een aardlekschakelaar
  • Het aanleveren en plaatsen van schakelklokken voor het aansturen van apparatuur
  • Verzwaring

Wanneer u extra groepen laat maken in de meterkast, heeft u vaak ook een verzwaring nodig. U moet dan de 1 fase aansluiting verzwaren naar een 3 fasen aansluiting zodat u over een 380 volt toepassing beschikt. Hiermee wordt de belasting beter verdeeld. Zolang er geen nieuwe aansluiting gemaakt hoeft te worden vanaf het hoofdnet, kunnen wij de verzwaring voor u verzorgen. Wanneer de bestaande meter hiervoor verwisseld moet worden, hebben wij toestemming nodig van het energiebedrijf. Wij kunnen deze toestemming ook voor u verzorgen.

Aansluitingen en installatiewerk

Gaat u uw woning verbouwen of renoveren en wilt u een veilige aanpassing of uitbreiding van de elektrische installatie? Hiervoor kunnen wij u een aantal diensten aanbieden. De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en worden berekend op basis van voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. Eventueel komt een medewerker bij u langs om de situatie te bekijken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ook loodgieter en dakwerk kunnen wij voor u verzorgen >

Aansluiten van apparaten

Wanneer u een nieuw huishoudelijk apparaat heeft gekocht, zoals een gasfornuis, koelkast, elektrische kookplaat, oven, magnetron, maar deze nog veilig moet worden aangesloten, kunnen wij dat voor u verzorgen. Eventueel maken wij de nodige aanpassingen aan de gas-, elektra- en wateraansluitingen, inclusief het aanbrengen van sleuven en boringen. Ook kunnen wij eventueel groepen wijzigen en wandcontactdozen voor u aanbrengen. Zo kunt u veilig en zorgeloos genieten van uw nieuwe aangeschafte apparatuur.

 

Voordelen elektra werkzaamheden

  • Veilige installatie
  • Gas-, elektra- en wateraansluitingen
  • Vernieuwing meterkast

CAI en telefoon in de woning

In de meeste huizen komt op één plaats in de woning het signaal binnen voor de televisie en de telefoon. Als u meerdere aansluitingen nodig heeft, kunnen wij die voor u aanleggen.

Voorbereiden van de elektra bij een keukenplaatsing

Wanneer u nieuwe keuken heeft aangeschaft, moeten er vaak voor de plaatsing nog juiste elektra-, gas- en water aansluitingen geplaatst worden. Veel keukenleveranciers leveren en plaatsen wel de keuken, maar verzorgen niet de aansluitingen. Ook dat kunnen wij voor u doen.

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend