Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij ASN Installaties staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons verschillende energiezuinige apparaten kopen, laten installeren en onderhouden. Het mooie aan duurzame energie is dat u de kracht van de natuur gebruikt voor het creëren van elektriciteit of warm water. Bovendien besparen energiezuinige apparaten u op de langere termijn geld, omdat u minder of niet meer betaalt voor gas en/of elektriciteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over duurzame energie.

Duurzame energie Friesland

Woont u in het noorden van Nederland? Dan kunt u kiezen voor duurzame energie voor uw woning in Friesland. Een groot voordeel van energiezuinige apparaten is dat deze worden gesubsidieerd door de overheid. U kunt dus een deel van uw investering terugkrijgen. Bovendien is de kans groot dat u - bijvoorbeeld met uw zonnepanelen - meer elektriciteit opwekt dan u gebruikt. U kunt dit verkopen doordat de duurzame energie in de rest van Friesland weer gebruikt kan worden. Win, win!

Duurzame energie mogelijkheden

Als u duurzame energie wilt toepassen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u elektriciteit opwekken met zonnepanelen en warm water genereren met een zonneboiler. Daarnaast kunt u kiezen voor een warmtepomp, die de functie van uw cv-ketel (deels) overneemt. Er zijn ook vormen van duurzame energie met mogelijkheden waar u misschien nog niet over na had gedacht, zoals de warmtepompboiler. Deze zet omgevingslucht zo om dat er water mee kan worden opgewarmd.

Voordelen duurzame energie

  • Energiebesparing
  • Waardeverhoging woning
  • Minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Minder CO2-uitstoot

Duurzame energie bij ASN Installaties

Waarom zou u kiezen voor duurzame energie bij ASN Installaties? Omdat u bij ons profiteert van het totaalpakket: we kunnen uw warmtesysteem ontwerpen en installeren maar ook inspecteren en onderhouden. Bovendien staan we voor u klaar met uitgebreid advies over duurzame energie. Bij ASN Installaties hebben we namelijk vakmensen in dienst die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie, duurzame apparaten en subsidies die erbij komen kijken. We staan graag voor u klaar!

 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend