I.v.m. de zomervakantie werken wij van 1 t/m 19 augustus met een beperkte personeelsbezetting en is onze showroom gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 0519-820000

Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Cv-ketel vervangen door zonneboiler

Maak gebruik van de warmte van de zon door uw cv-ketel deels te vervangen door een zonneboiler. Hiermee voorkomt u dat er veel gas wordt gebruikt voor het verwarmen van tapwater. Met een zonneboiler bespaart u namelijk tot 50% op uw warmwatergebruik! Bij ASN Installaties kunnen we uw cv-ketel voor u vervangen door een hr-ketel met zonneboiler. Onze vakmensen demonteren dan uw oude cv-ketel en sluiten de hr-ketel aan op de zonneboiler.

Cv-ketel vervangen door zonneboiler voor warm water

Het is alleen mogelijk om uw cv-ketel deels te vervangen door een zonneboiler voor warm water. De opbrengst van de zonneboiler is namelijk minder als het donker is of in de winter en dan springt uw hr-ketel, geiser of warmtepomp bij. Per jaar bespaart u ongeveer 10% op uw energienota met een zonneboiler. Hierdoor profiteert u van een terugverdientijd van enkele jaren. Wilt u uw cv-ketel deels vervangen door een zonneboiler voor warm water en bent u op zoek naar deskundig advies? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Cv-ketel vervangen door zonneboiler mogelijkheden

Als u uw cv-ketel deels wilt vervangen door een zonneboiler zijn er verschillende mogelijkheden per woning en situatie. Niet elk dak is geschikt voor de installatie van een zonneboiler. Neem daarom contact op met onze adviseurs voor meer informatie. Heeft u al een zonneboiler en wilt u deze laten onderhouden? Sluit hiervoor een serviceabonnement af bij ASN Installaties. Wilt u meer weten over uw cv-ketel deels vervangen door een zonneboiler en de mogelijkheden? Onze adviseurs geven u graag advies op maat.

Cv-ketel vervangen door zonneboiler voordelen

U bespaart op energie als u ervoor kiest uw cv-ketel deels te vervangen door een zonneboiler. De voordelen zijn aantrekkelijk; zo heeft u altijd direct toegang tot warm water, omdat dit wordt opgeslagen en warm gehouden in een voorraadvat. Bovendien vermindert uw CO2-uitstoot en bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Hierdoor heeft u recht op de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie) als u uw cv-ketel deels gaat vervangen door een zonneboiler. Hieronder de voordelen voor u op een rijtje:

  • Energiebesparend
  • Vermindering CO2-uitstoot
  • Warm water direct beschikbaar
  • Minder afhankelijk van fossiele brandstoffen

Cv-ketel vervangen door zonneboiler bij ASN Installaties

U profiteert extra als u uw cv-ketel deels laat vervangen door een zonneboiler bij ASN Installaties. Bij ons kunt u namelijk gebruikmaken van een aantrekkelijke actie op de zonneboiler. U krijgt de zonneboiler inclusief:

  • Collector met 20 vacuümbuizen
  • Dakmontage en afwerkingsmaterialen
  • Opslagmodule van 100 liter met pomp
  • Flexibele collectorleidingen met isolatie
  • Adapter van 12 volt

U komt in aanmerking voor de actie als uw dak 7 meter hoog of lager is en de cv-combiketel direct onder het dak hangt waarop de collector wordt geplaatst. Laat uw cv-ketel deel vervangen door een zonneboiler. Bij ASN Installaties wordt u compleet ontzorgd!

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie:

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend