Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Dankzij uw cv-ketel in Friesland beschikt u over warm water uit uw kraan en een warme douche. Ook zorgt deze ervoor dat u in de koudere maanden aangenaam kunt vertoeven in uw huis. Is dit niet meer het geval en kunt u de temperatuur in uw huis niet meer reguleren? Dan kan het zijn dat uw cv-ketel in Friesland aan vervanging toe is. Uiteraard is het ook mogelijk dat er enkel en alleen een storing in uw systeem is. De deskundige installateurs en monteurs van ASN Installaties kunnen u hoe dan ook helpen!

Cv-ketel onderhoud Friesland

Niet alleen kunnen wij uw cv-ketel plaatsen, het onderhoud bij u in Friesland voeren wij eveneens uit. Voor service en onderhoud moet u bijvoorbeeld denken aan een periodieke ketelcheck. Door deze te laten uitvoeren is er aanzienlijk minder kans op storingen en zal uw ketel langer meegaan. Dit is bovendien een stuk veiliger en bovendien duurzamer door het lage energieverbruik. Door goed cv-ketel onderhoud in Friesland, voorkomt u problemen!

Cv-ketel vervangen Friesland

Is het tijd om uw oude cv-ketel te vervangen? In Friesland kan een HR-ketel kopen u wellicht meer voordeel opleveren, doordat deze ketels energiezuinig zijn. De damp die bij de verbranding van gas vrijkomt, wordt namelijk opnieuw gebruikt om het water op te warmen. Het hoge rendement dat wordt behaald is natuurlijk voor heel Nederland gunstig. Wanneer uw cv-ketel vervangen moet worden in Friesland, kan ASN Installaties u adviseren over de beste oplossing voor u!

Cv-ketel installatie Friesland

ASN Installaties is gespecialiseerd in cv-ketel installatie. In Friesland voeren wij regelmatig een standaardinstallatie uit. Hier zit onder meer het demonteren en afvoeren van uw oude ketel bij inbegrepen. Wanneer u uw cv-ketel installatie in Friesland door ons laat uitvoeren, is het ook mogelijk om een serviceabonnement af te sluiten. Hier zitten aardig wat voordelen aan. Ook profiteert u van:

  • Gratis vervanging van kapotte onderdelen
  • Service en onderhoud
  • Snelle hulp bij storingen

U kunt altijd bij ons advies inwinnen over de verschillende abonnementsvormen!

Cv-ketel aanschaffen Friesland

U kunt natuurlijk een nieuwe cv-ketel aanschaffen, maar in Friesland is het ook mogelijk om een cv-ketel te huren. Hierdoor hoeft u niet in één keer een groot bedrag uit te geven, maar betaalt u een vast maandelijks bedrag. De kosten voor het onderhoud zijn hierbij inbegrepen! Wilt u toch liever een cv-ketel aanschaffen voor uw woning in Friesland? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend