Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies op maat
24/7 hulp bij storingen
Passie voor duurzaamheid

Dankzij uw cv-ketel in Friesland beschikt u over warm water uit uw kraan en een warme douche. Ook zorgt deze ervoor dat u in de koudere maanden aangenaam kunt vertoeven in uw huis. Is dit niet meer het geval en kunt u de temperatuur in uw huis niet meer reguleren? Dan kan het zijn dat uw cv-ketel in Friesland aan vervanging toe is. Uiteraard is het ook mogelijk dat er enkel en alleen een storing in uw systeem is. De deskundige installateurs en monteurs van ASN Installaties kunnen u hoe dan ook helpen!

Cv-ketel onderhoud Friesland

Niet alleen kunnen wij uw cv-ketel plaatsen, het onderhoud bij u in Friesland voeren wij eveneens uit. Voor service en onderhoud moet u bijvoorbeeld denken aan een periodieke ketelcheck. Door deze te laten uitvoeren is er aanzienlijk minder kans op storingen en zal uw ketel langer meegaan. Dit is bovendien een stuk veiliger en bovendien duurzamer door het lage energieverbruik. Door goed cv-ketel onderhoud in Friesland, voorkomt u problemen!

Cv-ketel vervangen Friesland

Is het tijd om uw oude cv-ketel te vervangen? In Friesland kan een HR-ketel kopen u wellicht meer voordeel opleveren, doordat deze ketels energiezuinig zijn. De damp die bij de verbranding van gas vrijkomt, wordt namelijk opnieuw gebruikt om het water op te warmen. Het hoge rendement dat wordt behaald is natuurlijk voor heel Nederland gunstig. Wanneer uw cv-ketel vervangen moet worden in Friesland, kan ASN Installaties u adviseren over de beste oplossing voor u!

Cv-ketel installatie Friesland

ASN Installaties is gespecialiseerd in cv-ketel installatie. In Friesland voeren wij regelmatig een standaardinstallatie uit. Hier zit onder meer het demonteren en afvoeren van uw oude ketel bij inbegrepen. Wanneer u uw cv-ketel installatie in Friesland door ons laat uitvoeren, is het ook mogelijk om een serviceabonnement af te sluiten. Hier zitten aardig wat voordelen aan. Ook profiteert u van:

  • Gratis vervanging van kapotte onderdelen
  • Service en onderhoud
  • Snelle hulp bij storingen

U kunt altijd bij ons advies inwinnen over de verschillende abonnementsvormen!

Cv-ketel aanschaffen Friesland

U kunt natuurlijk een nieuwe cv-ketel aanschaffen, maar in Friesland is het ook mogelijk om een cv-ketel te huren. Hierdoor hoeft u niet in één keer een groot bedrag uit te geven, maar betaalt u een vast maandelijks bedrag. De kosten voor het onderhoud zijn hierbij inbegrepen! Wilt u toch liever een cv-ketel aanschaffen voor uw woning in Friesland? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie+ Voeg nog een foto toe
* verplichte velden

Veelgestelde vragen

Welke CV-ketel kiezen?

De keuze voor de juiste CV-ketel in uw huis hangt af van diverse factoren. De grootte van uw huis, het type woning en de isolatie zijn hier de belangrijkste voorbeelden van. Als we daar eenmaal uit zijn. Kunt u ook nog een voorkeur geven voor een CV-ketel met of zonder warmwatervoorziening. En of u wilt kunnen douchen en afwassen op hetzelfde moment, wat handig is als u met meerdere mensen in hetzelfde huis leeft. Bij ons kunt u zowel een ketel huren als kopen.

Waar op letten bij een CV-ketel?

Bij het uitkiezen van een nieuwe CV-ketel is het belangrijk om te letten op het energielabel. De meest zuinige aanduiding voor een ketel zelf is AA ++ en voor het tapwater gaat deze tot A. Een combiketel kan zowel de cv-installatie verwarmen als voor warm tapwater zorgen. Biedt uw ketel onvoldoende capaciteit, dan heeft dit een negatieve invloed op uw prettige douche ervaring. Een te grote capaciteit verhoogt dan weer uw gasverbruik. Het predicaat waar dit mee wordt aangeduid is CW. Heel weinig capaciteit is CW 1 of 2, gemiddeld is 3 of 4. Met deze laatste aanduiding kunt u zich uitstekend douchen of een bad laten volstromen. Hebt u een badkamer met een luxe stortdouche en een jacuzzi? Dan is CW6 het meest geschikt voor u. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een CV-ketel die bij uw behoeften aansluit.

Hoe CV-ketel onderhouden?

Om de levensduur van uw CV-ketel zo lang mogelijk te maken, is regelmatig onderhoud belangrijk. Daarom wordt juist een CV-ketel met een hoger rendement aangeraden. De kans op calamiteiten en storingen neemt hierdoor een stuk verder af. ASN installaties heeft vakmannen in dienst die uw CV-ketel goed op orde houden want wij laten u natuurlijk niet graag in de kou zitten. U kunt bij ons ook een serviceabonnement afsluiten, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw CV-ketel. Wanneer u voor een huurketel kiest, zijn de onderhoudskosten bij de prijs inbegrepen.

Waarom kiezen voor ASN Installaties?

Bij ASN installaties bent u niet alleen verzekerd van een mooie CV-ketel gemonteerd door vakmensen, maar ook meteen van de hoogste kwaliteit apparatuur. Onze experts hebben niet alleen verstand van de installatie, ook het onderhoud is voor hen een fluitje van een cent. Wij hebben een passende ketel voor elk huis. U hebt daarbij de keuze uit apparaten van verschillende topmerken die zijn allen goed te combineren met duurzame apparaten. Bij ASN installaties hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We denken daarom graag met u mee als u een nieuwe CV- ketel bijvoorbeeld wilt combineren met een warmtepomp of zonnepanelen.

Alle energiebesparende oplossingen onder één dak.

Informeer mij vrijblijvend