Neem contact op via

0519 - 82 00 00
Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Actie zonneboiler

Profiteer van warm water uit zonne-energie

Elke keer als de zon opkomt wordt de aarde verwarmd door de kracht van de zon. Met een zonneboilersysteem gebruikt u de kracht van de zon voor warm water (en cv-ondersteuning indien gewenst) in uw woning. Zonneboilers zijn toe te passen in veel verschillende situaties, zowel in de bestaande bouw als in nieuwbouw. Zo kunt u energie besparen.

Zonneboiler actie voordelen:

Als u gebruik maakt van onze zonneboiler actie, profiteert u van vele voordelen. Allereerst zorgt een zonneboiler voor een forse verbetering van het energielabel van uw woning. Daarnaast heeft u lagere kosten voor warm water (en indien gewenst ondersteuning bij verwarming). De investeringskosten van de zonneboiler heeft u snel terugverdiend. 

Zonneboiler actie voorwaarden:

Op onze scherpe zonneboiler actie zijn specifieke voorwaarden van toepassing. De prijs van uw zonneboiler is inclusief btw en standaard installatie. De exacte actieprijzen zijn afhankelijk van mogelijke subsidie en btw-regelingen. Woont u op de Waddeneilanden? Geen probleem. Ook dan komen wij graag bij u langs. Wij rekenen daarvoor wel een extra toeslag. Als u meer informatie wilt over onze zonneboiler actie en de voorwaarden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Zonneboiler actie subsidie:

Bij ASN Installaties profiteert u van hoge kortingen tijdens onze zonneboiler actie. Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen voor de aanschaf van kleinschalige installaties voor de productie van hernieuwbare energie. Dit geldt onder andere voor zonneboilers en warmtepompen. De regeling geldt zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers. 

U kunt via onze zonneboiler actie gebruik maken van de subsidieregeling. Met de ISDE-regeling is het mogelijk om tegemoetkoming te krijgen, de hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type en de inhoud van het boilervat. Als voorbeeld: voor een huishouden van 4 personen gecombineerd met een boilervat van 300 liter is een subsidie van ongeveer € 1.500,- mogelijk. 


Wilt u de exacte kosten en de subsidiemogelijkheden weten voor uw zonneboiler? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan of bel met onze adviseurs via 0519 – 82 00 00.
 

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie* verplichte velden

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend