Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Serviceabonnement cv-ketel actie

Voorkom storingen aan uw cv-ketel met een voordelige serviceabonnement cv-ketel actie van ASN Installaties! Onze vakmensen regelen het periodiek onderhoud van uw cv-ketel. Hierdoor loopt u minder kans op defecten en verlengt u de levensduur van uw ketel. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in geval van storingen. Ook op zon- en feestdagen staan onze ervaren medewerkers voor u klaar. Bekijk direct alle opties voor een serviceabonnement voor cv-ketels en profiteer van onze scherpe actie!

Serviceabonnement cv-ketel actie voorwaarden

Als u een abonnement voor uw cv-ketel afsluit, kunt u gebruik maken van onze actie serviceabonnementen. De voorwaarden zijn als volgt:  

  • De actie geldt uitsluitend bij het afsluiten van een Comfort, een Comfort Plus of een Comfort Plus Extra serviceabonnement op een cv-ketel.
  • 60% korting in het eerste jaar.
  • De cv-ketel wordt de eerste keer gratis gecontroleerd.
  • Aan de actie kan worden deelgenomen door een ieder die een serviceabonnement bij ASN Installaties afsluit, voor een periode van minimaal vijf jaar, tijdens de actieperiode.
  • ASN Installaties behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In geval van wijziging of beëindiging van de actie zal hiervan een mededeling worden gedaan op www.asndokkum.nl.
  • ASN Installaties behoudt zich het recht om de tarieven te wijzigen, indien overheidsmaatregelen, kostenwijzigingen of andere redenen dit noodzakelijk maken. In geval van wijziging zal hiervan een mededeling worden gedaan op www.asndokkum.nl.
  • ASN Installaties is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
  • Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.

Heeft u vragen over onze serviceabonnementen en de cv-ketel actie of de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord.

Serviceabonnement cv-ketel actie bij ASN Installaties

U profiteert van vele voordelen met de serviceabonnement cv-ketel actie bij ASN Installaties. Door het periodieke onderhoud aan uw cv-ketel door onze vakmensen verkleint u de kans op storingen. Een goed onderhouden cv-ketel heeft daarnaast een lange levensduur en verbruikt minder energie. Daarnaast is de cv-ketel veiliger waardoor de kans op lekkage en het vrijkomen van schadelijke gassen afneemt. Sluit direct een serviceabonnement bij uw cv-ketel af en profiteer van de scherpe actie bij ASN Installaties!

 

Neem contact op voor meer informatie:

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend