Deskundig advies Wij denken graag met u mee
Oog voor duurzaamheid Wij helpen u verduurzamen
Hulp bij storingen Wij staan 24/7 voor u klaar

Actie: Koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is een ziektebron en zelfs een sluipmoordenaar. Koolmonoxide in kleinere concentraties is vaak de oorzaak van misselijkheid en hoofdpijn. In grotere concentraties is koolmonoxide zelfs dodelijk. ASN Installaties helpt u een veiliger woonomgeving te realiseren.

Bij het aangaan van een Comfort Plus of Comfort Plus Extra serviceabonnement bieden wij de door de Consumentenbond als veilig geteste koolmonoxidemelder Honeywell XC70 aan voor slechts € 25,00 inclusief btw en inclusief montage (bij een Basis of Comfort serviceabonnement kost de melder slechts € 45,00 inclusief btw en inclusief montage).

De melder wordt dan tijdens het uitvoeren van de cv-ketelcheck GRATIS gemonteerd zodat de melder goed en vakkundig opgehangen wordt. Tevens bent u dan verzekerd dat de melder goed functioneert en detecteert. Deze actie geldt ook wanneer u uw Basis of Comfort serviceabonnement omzet naar een Comfort Plus of Comfort Plus Extra.

 

Direct bestellen:

U kunt de melder via onze pagina over serviceabonnementen bestellen. Na het aanvinken van het door u gewenste serviceabonnement wordt u naar een formulier geleid waar u de koolmonoxidemelder kunt aanvinken. Daarnaast kunt u de koolmonoxidemelder via onderstaand contactformulier aanvragen. Geef hierbij aan welk serviceabonnement u wenst.

 

Neem contact op voor meer informatie:

Mis onze aanbiedingen en nieuws op het gebied van energiebesparing niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

Informeer mij vrijblijvend